Прес-центр: (044) 585-53-73 /pr@tmm.ua

05.10.2005 Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов увійшов до числа претендентів на премію 'Людина року' в номінації 'Підприємець року'

14.09.2005 Компанія ТММ розпочала будівництво житлового комплексу у Харкові на вул. Потебні

05.08.2005 Харківська містобудівельна рада затвердила проект будівництва житлового комплексу в м. Харкові на вул. Асхарова

21.06.2005 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії С за V квартальний купонний період

12.03.2005 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії В за V квартальний купонний період

16.02.2005 Компанія ТММ розпочала будівництво житлового комплексу в Житомирі

12.01.2005 Українська будівельна асоціація провела круглий стіл, присвячений питанням створення класифікатора нерухомості

09.02.2004 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії С за V квартальний купонний період

18.01.2011 ТММ стало відомо про підробку підписів мешканців під час створення ОСББ в будинку ТММ

9 листопада 2006 року на прес-конференції генеральної дирекції загальнонаціональної програми "Людина року" були оголошені претенденти на отримання премії "Людина року" в 15 номінаціях. Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов увійшов до числа п'яти основних претендентів на премію в номінації "Підприємець року". У даній номінації фігурують найбільш кваліфіковані та успішні представники підприємницьких та ділових кіл України, які протягом 2006 року досягли значних успіхів у таких сферах діяльності, як управління багатогалузевими холдингами, корпоративне управління, транспорт, будівництво, телекомунікації тощо.

Серед претендентів на нагороду в номінації "Підприємець року", крім Миколи Толмачова, представлені: голова правління ЗАТ "БУДМАК КНАУФ" Олександр Гавриш, президент "КИЇВ ІНВЕСТМЕНТ ГРУП" Андрій Іванов, генеральний директор холдингу "IDS GROUP" Микола Кміть, президент холдингу "AVENTURES GROUP" Володимир Колодюк та президент компанії "FORUM EVOLUTION" Володимир Школьник.

Церемонія вручення премії "Людина року" відбудеться 17 січня 2007 року в Палаці культури "Україна".