Прес-центр: (044) 585-53-73 /pr@tmm.ua

17.11.2005 Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов презентував на конференції Української будівельної асоціації класифікатор житла

12.10.2005 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії А за VIII квартальний купонний період

05.10.2005 Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов увійшов до числа претендентів на премію 'Людина року' в номінації 'Підприємець року'

14.09.2005 Компанія ТММ розпочала будівництво житлового комплексу у Харкові на вул. Потебні

05.08.2005 Харківська містобудівельна рада затвердила проект будівництва житлового комплексу в м. Харкові на вул. Асхарова

21.06.2005 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії С за V квартальний купонний період

12.03.2005 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії В за V квартальний купонний період

16.02.2005 Компанія ТММ розпочала будівництво житлового комплексу в Житомирі

12.01.2005 Українська будівельна асоціація провела круглий стіл, присвячений питанням створення класифікатора нерухомості

09.02.2004 Компанія ТММ виплатила 598 тис. гривень по процентних облігаціях серії С за V квартальний купонний період

21 листопада 2006 року у конференц-залі готелю "Редісон САС" відбулася конференція "Шляхи та методи врегулювання проблем на ринку нерухомості України", організатором якої виступила Українська будівельна асоціація.

Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов виголосив на конференції дві промови, одна з яких стосувалася питань розробки класифікатора житла як об'єктивної необхідності для ціноутворення на ринку нерухомості, інша була присвячена питанням якості житла, його експлуатації та обслуговування. Особливу увагу Микола Толмачов приділив аргументам, що свідчать на користь доцільності та необхідності будувати житло "під ключ", тобто повністю облаштоване, де здійснені усі внутрішні та оздоблювальні роботи. Дана проблематика викликала жваву дискусію серед учасників конференції.