Прес-центр: (044) 585-53-73 /pr@tmm.ua

Київ, 2 березня 2017 року - Фірма «Т.М.М.» ТОВ повідомляє про фінансові результати діяльності компанії за 2016 рік згідно з Національним стандартом бухгалтерського обліку:

• Чистий дохід від реалізації товарів, робіт, послуг склав 401 млн грн, що в два рази перевищує показник попереднього року;
• Валовий прибуток компанії від операційної діяльності другий рік поспіль зберігається на рівні 23-25% від чистого доходу і склав 95 млн грн;
• Компанія спрямувала грошові кошти у розмірі 206 млн грн на розрахунки з банками, в тому числі сума сплачених відсотків по кредитах склала 130 млн грн;
• Чистий збиток компанії скоротився в 4 рази по відношенню до попереднього року і склав 35 млн грн.

Генеральний директор Микола Толмачов відзначив наступне: «Основне досягнення 2016 року - нерухомість від ТММ має попит на ринку: обсяг надходжень грошових коштів від продажу нерухомості склав 328 млн грн, з них 30% - в об'єктах на етапі будівництва. Фінансові результати за 2016 рік свідчать про те, що компанія виконує свої зобов'язання перед кредиторами та партнерами. У планах компанії - введення в експлуатацію двох житлових будинків з підземним паркінгом в ЖК «Сонячна брама» в першому півріччі 2017 року та старт нових проектів».

Про компанію:
ТММ - девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року і є однією з провідних будівельних компаній України. Основні види діяльності - будівництво житлових комплексів "під ключ", а також офісних, торгових, промислових і інфраструктурних об'єктів. Компанія ТММ реалізувала 34 проекти нерухомості загальною площею понад 750 тис. кв. м, в Києві, Харкові, Житомирі та Ялті. З травня 2007 р. депозитарні розписки материнської компанії ТММ Real Estate Development PLC котируються на Франкфуртській фондовій біржі.